Wednesday, May 6, 2009

Hadiah Anniversary yang ke 2.


Hadiah yang paling bernilai ialah kasih sayang dan perasaan hormat menghormati yang diamalkan sejak dahulu lagi.Sepanjang hidup aku aku mengutamakan sikap rendah diri,hormat pada yang lebih tua.

Mungkin itulah sebabnya diri kami disayangi dan juga dihormati.bercerita tentang hadiah perkahwinan.Bermula dengan sekecil2 nya hadiah sehingga sebesar2nya hadiah.Bukan nak menunjuk tetapi hanya ingin berkongsi cerita.

Kami memang tidak menyangka pada hari perkahwinan kami banyak sumbangan yang diberikan daripada rakan,saudara dan bos2 kami berdua.Boleh dikatakan penuh satu bilik dengan barangan hadiah.Atas katil hadiah lainlaaaaa..heheh..

Pada ulangtahun perkahwinan kami yang kedua.Ada insan berhati mulia(secret)menghadiahkan kami rumah.kami memang tidak menyangka insan yang kami hormati ini memberikan hadiah sebesar begini.Nilainya lebih rm100k tue..Hanya pesannya"Semoga berbahagia dan jangan membazir sini sana".ini hadiah dari kami,Semoga hidup korang senang dimasa akan datang"..Hari pertama menjengah hadiah.


Melakukan unit pembersihan.

0 comments: